Oud-Beijerland

Stougjeshof in Oud-Beijerland

In aanbouw isStougjeshof: een uniek wooncomplex met 47 kleine appartementen, waar zelfstandig wonen, goede begeleiding en zorg voor elkaar samengaan. De verwachting is dat Stougjeshof in de zomer van 2019 gereed is.

De gemeenschap Stougjeshof zoekt daarmee bewoners die niet alleen begeleiding nodig hebben, maar ook iets kunnen geven aan de gemeenschap. Wat dat is hangt helemaal af van wat je graag doet. Want wat je graag doet, daar ben je meestal ook goed in. Dat kan zijn een boodschap doen voor een ander, iemand helpen met internet, een fiets repareren of graag een praatje maken met medebewoners. Wij gaan op zoek naar jouw talenten. Dat is goed voor jou en voor Stougjeshof. Als je bijvoorbeeld denkt dat je niks speciaals kan maar wel een vrolijk karakter hebt, dan ben je weer goed in gezelligheid. Iedereen heeft talenten.

Wonen in Stougjeshof is veilig wonen met elkaar, waarbij ook de familie en vrienden een belangrijke rol gaan spelen. Als jij niemand kent die jou ergens mee kan helpen, weet je buurman of buurvrouw vast wel zo iemand. Op deze manier ontstaat er een woongemeenschap met een enorm groot netwerk, met een oplossing voor elke vraag. En voor de specialistische vragen blijven altijd nog de begeleiders achter de hand.

Vaste rots in de branding van Stougjeshof is onze hofhouder: Wilbrecht Giljam met zijn drie kinderen. Zij komen te wonen in de woning aan de dijk naast de hof en houden een oogje in het zeil of het met iedereen goed gaat.

Wil je ook wonen in Stougjeshof. Meld je dan aan met het contactformulier.

Download PDF

Downloaden