Strijen

Strijen

Cavent Grutto bevindt zich een flat aan de Gruttostraat in Strijen. De flat is centraal gelegen in het dorp en op loopafstand van winkels en horeca. In de flat zijn twee ruimten voor dagbesteding. De cliënten die hier wonen hebben de leeftijd van 18 tot 65+ en een (licht) verstandelijke beperking.

Cliënten hebben in meer of mindere mate een verstandelijke beperking. Cliënten die zorg- en dienstverlening ontvangen hebben zorgvragen op het gebied van wonen en/of dagbesteding.
Cliënten moeten een bepaalde mate van zelfstandigheid bezitten, zij wonen immers in een appartement. Naast de vaste begeleidingsmomenten en afspraken moet de cliënt in staat zijn contact te maken met begeleiding. Begeleiding is 24 uur per dag aanwezig, maar er is geen sprake van direct toezicht. De begeleiding is afgestemd op de individuele vraag van de cliënt, waarbij de sociaal-emotionele ontwikkeling een belangrijke rol speelt. Met de cliënt wordt bepaald wat de juiste balans is tussen nabijheid en privacy.
Iedere cliënt heeft een eigen appartement met een, keuken, woon-, slaap- en badkamer. De begane grond en eerste etage zijn voorzien van een overdekte galerij.

Bekijk het appartement van Linda