Cavent Grutto

Gezelligheid met Machiel

Gezocht: man of vrouw voor 2x per maand op zaterdag of zondag

Om de cliënt te bezoeken, koffie te drinken, een praatje te maken en eventueel te begeleiden bij activiteiten buitenshuis. Voor de cliënt is het belangrijk dat er een leuke invulling aan zijn weekend wordt gegeven en de vrijwilliger in staat is om zich te verdiepen in de cliënt. Wij vragen een positieve en rustige houding en eventueel in bezit van een auto.

Met Hennie naar de kerk

Gezocht: vrouw voor 2x per maand in het weekend of op christelijke feestdagen.

Om de cliënt te ondersteunen bij kerkelijke activiteiten zoals een kerkdienst of kerkconcert en samen koffie te drinken, te fietsen of te wandelen. Voor de cliënt is belangrijk dat de vrijwilliger een christelijke achtergrond heeft en dat ook uit wil dragen. Wij vragen een positieve, rustige, respectvolle houding die rekening houdt met het tempo van de cliënt. Eventueel in bezit van een auto.

Wandelen met Linda

Gezocht: man of vrouw voor 1x per 14 dagen op donderdagmiddag.

Om met de cliënt te wandelen. Voor de cliënt zijn stimuleren om te bewegen en gezelligheid belangrijk. Wij vragen een positieve en rustige vrijwilliger die van wandelen houdt.

Waar kan je bij ons op rekenen?

Een vrijwilligerscontract waarin reiskostenvergoeding, aansprakelijkheidsverzekering en ongevallenverzekering is vastgelegd. Cavent uit zijn waardering naar haar vrijwilligers door middel van een jaarlijkse Kerstattentie. Cavent informeert vrijwilligers door middel van een periodieke nieuwsbrief en jaarlijks wordt er een gezellige themabijeenkomst georganiseerd.

Belangstelling?

Neem dan contact op met Lenie Molendijk
E-mail l.molendijk@cavent.nl
Telefoon 0186-636100

Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen.