Lindehoeve Buiten

Helpen op de boerderij

Help onze cliënten met het leren werken. Dat gebeurt op de Lindehoeve. Er wordt van alles gedaan dus er zijn ook veel dingen waar je mee kunt helpen. Er wordt  voor de dieren gezorgd, maar natuurlijk wordt er ook in de grote groententuin en in de bloementuin gewerkt. Daarnaast verkopen onze cliënten alle producten in de winkel van de Lindehoeve. En bij dat alles kunnen ze jouw begeleiding best gebruiken.

Gezocht: vrijwilliger voor één of meerdere dagen per week.

Er wordt op alle dagen van de week gewerkt. Dus kies de dag die je past. De werktijden spreken we in onderling overleg af.

Waar kun je bij ons op rekenen?
Een vrijwilligerscontract waarin reiskostenvergoeding, aansprakelijkheidsverzekering en ongevallenverzekering is vastgelegd. Cavent uit zijn waardering naar haar vrijwilligers door middel van een jaarlijkse Kerstattentie. Cavent informeert vrijwilligers door middel van een periodieke nieuwsbrief en jaarlijks wordt er een gezellige themabijeenkomst georganiseerd.

Activiteitenbegeleider

Iedere zaterdag komen er kinderen naar de buitenschoolse opvang van Cavent BSO. Op de boerderij Lindehoeve worden er dan dieren verzorgd, kleine klusjes gedaan en zijn er activiteiten die zo veel mogelijk buiten plaatsvinden.

Gezocht: voor 1 keer per 2 weken op zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur.

Taak
Samen met de kinderen activiteiten ondernemen, die passen bij de boerderij. Het is van belang dat je affiniteit hebt met kinderen en je kunt inleven in hun problematiek

Cavent vraagt
Een vrijwilliger die het leuk vindt om op de boerderij te zijn en met kinderen te werken

Bij Cavent kun je rekenen op
Een vrijwilligerscontract waarin reiskostenvergoeding, aansprakelijkheidsverzekering en ongevallenverzekering is vastgelegd. Cavent uit zijn waardering naar haar vrijwilligers door middel van een jaarlijkse Kerstattentie en het uitreiken van de van Gemert Award aan de vrijwilliger van het jaar. Verder informeert Cavent haar vrijwilligers door middel van een periodieke nieuwsbrief en wordt er jaarlijks een interessante en gezellige themabijeenkomst georganiseerd.

Belangstelling?

Neem contact op met Lenie Molendijk
E-mail l.molendijk@cavent.nl
Telefoon 0186-636100

Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen.