Cavent Logeren

Elk weekend en in vakanties kunnen kinderen en jongeren met een zorgvraag logeren in het logeerhuis. Ontzorgen, ontspannen en ontmoeten staan hier centraal.

Samen op een veilige en prettige manier meer zelfvertrouwen en eigen verantwoordelijkheden leren.

Adres
Mookhoek 111
3293 AD Mookhoek

Bij het fijne logeerhuis van Cavent in Mookhoek is het landelijk logeren. Je kunt er logeren op een echte boerderij in een mooie natuurlijke omgeving. Alles is huiselijk ingericht en er is veel aandacht voor de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Kinderen en jongeren met een beperking of gedragsproblematiek, die thuis wonen, kunnen komen logeren, maar ook jongvolwassenen zijn welkom. We bieden gezinnen de gelegenheid om zelf op vakantie te gaan of om even tot rust te komen.

Zelfstandigheid

De zorg voor je kind uit handen geven is lastig, maar wordt overgenomen door onze professionele begeleiding. We bieden begeleiding en ondersteuning om bijvoorbeeld de thuissituatie te ontlasten of om meer zelfstandigheid en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Alle logés krijgen persoonlijke aandacht, verzorging en activiteiten aangeboden, waarbij ontspanning, plezier en gezelligheid centraal staan.

Cavent Logeren is geopend in de weekenden van vrijdag 16.00 uur tot zondag 16.00 uur en tijdens vakanties. Er is plek voor zeven tot negen logés. Logeren kan één keer of vaker per maand zijn, of een paar keer per jaar, precies zoals we dat met elkaar afspreken.

Activiteiten

  • Spelletjes spelen
  • Knutselen
  • Buiten spelen
  • Films kijken
  • Leuke uitjes, zoals een bezoekje aan het strand, een wandeltocht in het bos, een tochtje naar de kinderboerderij en spelen in de speeltuin.

Welkom thuis

Meer weten?

Heb je een vraag, wil je kennis maken met Cavent of jezelf aanmelden? We staan je graag te woord.