Werken bij Cavent

Bij Cavent sta je in verbinding met mensen met een zorgvraag en de mensen daaromheen.

We werken samen vanuit gelijkwaardigheid, openheid en met respect voor ieders eigenheid. Cavent wil dat deze samenwerking bijdraagt aan kwaliteit van bestaan.

Onze missie heeft geleid tot de werkwijze van Cavent en stelt bijzondere eisen aan onze medewerkers. Wij willen assertieve professionals met sterke communicatieve vaardigheden. Mensen die in staat zijn om te reflecteren op eigen gedrag, planmatig kunnen werken en vinden dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor het bijhouden van hun kennis en vaardigheden. En als het nodig is, helpt Cavent je met scholing en training.

Werknemers vertellen over werken bij Cavent
2451

Vacatures

Elke dag op een open manier samenwerken met gelijkgestemde collega’s, dat wil jij vast ook. We zoeken nog nieuwe werknemers. Wat ga jij doen bij Cavent?

Vacatures
2453

Stage

Cavent gaat samen met jou op zoek naar een passende stage. We maken een stageplaats op maat voor je. Zo kun je op de juiste plek werkervaring op doen in de praktijk.

Lees meer
2446

Vrijwilligers

Cavent omringt zich graag met vrijwilligers die vrijwilligerswerk zien als waardevolle vrijetijdsbesteding waar ze veel plezier aan beleven. Ze werken samen met de beroepskrachten, maar bovenal betekenen ze iets extra’s in het leven van onze bewoners.

Lees meer

Werken

bij Cavent

Heb je een vraag, wil je kennis maken met Cavent of solliciteren? We staan je graag te woord.

Of bel 0186 - 636100