Begeleiding en wonen

Cavent biedt thuis hulp aan mensen die zelfstandig wonen. Daarnaast heeft Cavent vier eigen locaties in de Hoeksche Waard voor begeleid wonen. We werken samen met andere zorgorganisaties in de Hoeksche Waard, waardoor we een divers zorgaanbod bieden. Bij Cavent Stougjeshof wonen cliënten zelfstandig, met een beetje begeleiding en zorg voor elkaar.

1986

Thuis wonen

Je woont zelfstandig, in je eigen huis, maar kunt wel wat ondersteuning gebruiken. Bij praktische zaken, zoals het huishouden en geldzaken. Of op sociaal gebied en bij meer persoonlijke problemen. Het team van Cavent Thuis kan daarbij ondersteunen. Zij komen thuis langs voor persoonlijke zorg en begeleiding.

Meer informatie
1772

Bij Cavent wonen

Je hebt je eigen kamer of appartement, op één van onze locaties maar krijgt dagelijks zorg en begeleiding. Onze locaties hebben professionele begeleiders, die dag en nacht aanwezig zijn. Naast een warm thuis krijg je de passende ondersteuning die nodig is.

Meer informatie
1769

Onze locaties

Cavent heeft vijf locaties in de Hoeksche Waard. Er zijn vier locaties voor begeleid wonen en één locatie voor zelfstandig wonen. Elke locatie heeft zijn eigen voorzieningen en biedt professionele begeleiding en ondersteuning aan mensen met een zorgvraag.

Meer informatie

Thuis bij Cavent

Jezelf aanmelden?

Wil je graag meer weten over de ondersteuning van Cavent? Of wil je graag bij Cavent wonen? Onze medewerkers van het cliëntservicebureau staan je graag te woord. Wij nemen alle tijd om naar je te luisteren.

Bel 0186 - 636100

lachende vrouw met bril telefoneert