Cavent Numansdorp

Begeleid wonen op onze locatie midden in Numansdorp.

Adres
Patrijslaan 42
3281 JD Numansdorp

Voor wie?
Om bij ons te mogen wonen heb je een indicatie nodig op basis van Wlz VG/GZZ W of Wmo beschermd wonen. Een indicatie kun je aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) voor Wlz of de Wmo voor beschermd wonen.

Bij ons wonen

Cavent Numansdorp

In het dorp Numansdorp ligt het woonzorgcomplex Cavent Numansdorp. Deze locatie ligt midden in een rustige woonwijk in de Vogelbuurt. Cavent Numansdorp bestaat uit twee huizenblokken met 19 appartementen en 4 studio’s, verdeeld over twee verdiepingen.

Tussen de twee huizenblokken in is het Cavent Nest te vinden: een grote ruimte met keuken, die voor allerlei gemeenschappelijke activiteiten en de dagbesteding wordt gebruikt. Daarnaast is er nog een gezamenlijke woonkamer met televisie en een tuin. Het is een thuis voor 23 cliënten, vanaf 18 jaar en ouder. We bieden veiligheid en nabijheid, maar ook de mogelijkheid om je terug te trekken in je eigen appartement.

De begane grond is geschikt voor cliënten met een grotere zorgvraag. De studio’s op de tweede verdieping zijn vooral geschikt voor jongeren die de stap naar zelfstandigheid willen maken. Op de locatie zijn geen mogelijkheden voor aanpassingen, zoals een tillift. We werken samen met verschillende andere zorgorganisaties en partners in de Hoeksche Waard, waardoor we een groot zorgaanbod kunnen bieden. Er worden de hele week dagbestedingsactiviteiten georganiseerd op de eigen locatie.

Begeleiding

Er is 24 uur begeleiding aanwezig. Elke bewoner heeft persoonlijke afspraken en vaste begeleidingsmomenten met een persoonlijke begeleider. Voor (oudere) bewoners kan verzorging ook onderdeel van de ondersteuning zijn.

We werken samen met verschillende andere zorgorganisaties en partners in de Hoeksche Waard, waardoor we een groot zorgaanbod kunnen bieden. Bij specifieke vraagstukken kunnen wij een beroep doen op het expertteam van Cavent. Dit team bestaat uit een psycholoog, een psychiatrisch verpleegkundige en een verpleegkundige.

Binnenkijken in de woning van

bewoner Maarten

Activiteiten

Er zijn een aantal activiteiten die dagelijks of wekelijks worden georganiseerd. Voor de meeste dingen geldt: je mag meedoen, maar het hoeft niet.

Dagbesteding op locatie

Eigen appartement

Gezamenlijk koffie drinken en avondeten

Individuele ondersteuning

Voorzieningen

 • Aansluitingen voor televisie, vaste telefonie en internet
 • Twee groepsruimten
 • Een lift voor 3 appartementen op de bovenste verdieping
 • Wasmachines en drogers voor algemeen gebruik
 • Een binnentuin met zitjes en een open karakter
 • Konijnenheuvel
 • Duofiets

Activiteiten

 • Winkels, huisarts, kerk en bushaltes op ong. 5 min. loopafstand
 • Catechisatie
 • Busvervoer
 • Gezellige activiteiten zoals een playbackshow, feestjes of een filmavond.
 • Een bewonersvakantie (jaarlijks)

Thuis bij

Cavent Numansdorp

Heb je een vraag, wil je kennis maken met Cavent of jezelf aanmelden? We staan je graag te woord.

Of bel 0186-636100