Het werk: flipperen

Cees is gek op flipperen en hij is er nog goed in ook. Maar flipperen is wel zo leuk als je van iemand kan winnen (of af en toe verliezen). Cees doet dat het liefst in het enige echte flipperkastmuseum in Rotterdam. Daar staan 70 kasten en het duurt dus wel even voordat je die allemaal onder de knie hebt. Het werk bestaat er dus uit dat je op zaterdagen met Cees gaat flipperen in Rotterdam.

De beloning

  • Een gezellige middag en een bijzondere ervaring met Cees
  • Af en toe winnen
  • Kosten voor vervoer en consumpties zijn voor rekening Cees

Wat we vragen

Cees is bijzonder en dat betekent onder andere dat hij heel precies is in zijn afspraken. Daar moet je dus erg secuur in kunnen zijn. Ook betekent het dat je heel precies aan Cees moet kunnen uitleggen wat je bedoelt en dat vraagt soms wat geduld. Als je dat kunt dan ben je de man of vrouw voor Cees. Een beetje vastigheid is wel plezierig voor Cees. Dus als het klikt met hem vragen we van je of dit voor wat langere tijd wil doen.
Van iedereen die bij Cavent werkt, vrijwillig of professioneel, vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Kosten die hiervoor gemaakt moeten worden worden door Cavent vergoed.

Wat we bieden

Cavent biedt een vrijwilligersovereenkomst met daaraan verbonden:

  • Reiskostenvergoeding
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Ongevallenverzekering

Cavent organiseert voor haar vrijwilligers periodiek themabijeenkomsten. Verder mag je rekenen op een kerstattentie.

Belangstelling?

Neem dan contact op met Lenie Molendijk (vrijwilligerscoördinator) zij geeft je graag de benodigde informatie.
E-mail l.molendijk@cavent.nl of telefoon 0186-636100.