Werk en dagbesteding

Cavent heeft verschillende locaties voor dagbesteding. Je hoeft niet bij ons te wonen om mee te doen met de activiteiten. Op al onze locaties in de Hoeksche Waard kun je deelnemen aan zinvolle en leuke dagbesteding. Stimulerend en actief, creatief of ontspannend, het kan allemaal. Daarnaast kun je in Mookhoek leren werken bij een groen leerwerkbedrijf.

2907

Talentgericht werk

Het hebben van werk of een andere zinvolle daginvulling is voor iedereen belangrijk. Ons aanbod hierin heet Cavent Talentgericht werk. Dit is een persoonlijk programma met een zinvolle daginvulling, waarin de talenten en behoeften van de deelnemer centraal staan. Het activiteitenaanbod wordt afgestemd op de persoonlijke behoeften en biedt zo veel meer uitdaging en perspectief voor deelnemers om te ontwikkelen, leren en werken.

Meer informatie
1781

Leren werken

Cavent Tuin is ons groen leerwerkbedrijf in de Hoeksche Waard. Een landelijk gelegen locatie, waar we mensen met een arbeidsbeperking helpen op weg naar écht werk. Als je een (licht) verstandelijke beperking of een psychische aandoening hebt, kun je bij Cavent Tuin leren werken. Je leert er veel verschillende vaardigheden en vergroot daarmee je kans op een betaalde baan.

Meer informatie
1782

Dagbesteding

Op vier van onze locaties zijn dagbestedingsactiviteiten te volgen. Gericht op beleving en ervaringen, maar ook het ontwikkelen van vaardigheden en leren werken. Er wordt gewerkt met thema’s en seizoenen, maar je kunt bijvoorbeeld ook lekker bewegen, muziek maken, bakken of jezelf creatief uiten met schilderen. Maar ook als je van de natuur en dieren houdt, of wil leren houtbewerken dan kun je bij ons terecht.

Meer informatie

Groeien bij Cavent

Meer weten?

Interesse in zinvolle dagbesteding of leren werken bij Cavent? Ons cliëntservicebureau kan je meer vertellen.

Bel 0186 - 636100