Vrijwilligers

Cavent omringt zich graag met vrijwilligers die plezier hebben in hun vrijwilligerswerk en het zien als een waardevolle tijdsbesteding.

Waardevol

Al bijna net zo lang als Cavent bestaat, omringt onze organisatie zich met vrijwilligers. Waardevolle mensen die vrijwilligerswerk zien als belangrijke vrijetijdsbesteding waar ze ook nog eens veel plezier aan beleven. Ze werken samen met onze beroepskrachten, maar bovenal geven ze extra waarde aan de persoonlijke wensen en behoeften van onze bewoners en cliënten.

Als vrijwilliger krijg je erkenning, waardering, scholing, werkervaring, collega’s en ondersteuning. Natuurlijk ontvang je een reiskostenvergoeding en ben je verzekerd voor aansprakelijkheid en ongevallen. Als vrijwilliger werk je nauw samen met onze beroepskrachten. Daar hoort ook een vrijwilligerscontract bij, waarin de rechten en plichten zijn opgenomen.

Voorbeelden van cliëntenwensen: wandelen, fietsen, uitgaan, praten, spelletjes doen, knutselen, bakken, voorlezen, vissen, boodschappen doen, museumbezoek, kerkbezoek.

Als vrijwilliger geef je kleur aan het leven van een ander en krijg je energie van ontwapenende ontmoetingen.

Wil Speelman, vrijwilliger bij Cavent

Kom je ons vrijwilligersteam versterken?

Cavent zoekt mensen die regelmatig beschikbaar zijn. Alle hulp is welkom en ervaring is niet nodig. Wat je zelf leuk vindt, is voor ons leidend. Je kunt rekenen op veel waardering van onze kant.

Praat met onze vrijwilligerscoördinator voor meer informatie. Er is altijd wel iets te vinden dat bij je past. Stuur een e-mail voor meer informatie of om je aan te melden naar: vrijwilligerscoordinatie@cavent.nl Vermeld naast je contactgegevens ook de locatie van je voorkeur. Dan neemt de vrijwilligerscoördinator van die locatie contact met je op!

Meer weten over

vrijwilligerswerk bij Cavent

Heb je een vraag, wil je kennis maken met Cavent of jezelf aanmelden voor vrijwilligerswerk? We staan je graag te woord.

Of bel 0186 - 636100