De Grutto is een heel goed doel!

  • 10-10-2021
  • Leestijd 1 min.

Delen:

Jaarlijks organiseert de damescommissie van Golfclub Cromstrijen een wedstrijd voor het goede doel. Op 5 oktober eindigde de strijd om de Dorisbokaal weer met een veiling. De opbrengst daarvan gaat altijd naar een goed doel en dit jaar was de keuze op onze locatie De Grutto gevallen. Een heel goede bestemming vinden wij!

Na een warme ontvangst, vertelde collega Monique de Baat het geïnteresseerde publiek over het wonen op de Grutto. Wie zijn nu precies die bewoners en welke ondersteuning bieden we als Cavent. Haar collega Saskia de Jongste sloot daarop aan met meer informatie over de dagbesteding. Welke cliënten komen daar naar toe en wat voor activiteiten worden er allemaal ondernomen.

Op de veiling die volgde werden o.a. creaties geveild die door Cavent Creatief gemaakt zijn, zoals borrelplanken en insectenhotels. De aanwezige dames toonden veel belangstelling, wat resulteerde in een prachtig eindbedrag van € 1000,-. Een geweldige opbrengst waar we heel blij mee zijn!

Na de veiling werd er een schilderij aan de Grutto geschonken, dat een mooi plaatsje heeft gevonden in één van de huiskamers. En de kunstwerken van onze dagbesteding vielen erg in de smaak bij het team van de Golfclub, er was zeker interesse voor een vervolg!

Golfclub Cromstrijen