Cavent Vlashof

Fijn en veilig begeleid wonen in de Vlashof in 's Gravendeel.

Adres
Bolkafstraat 1
3295 TA ’s Gravendeel

Voor wie?
Om bij ons te mogen wonen heb je een indicatie nodig op basis van Wlz VG/GZZ W of Wmo beschermd wonen. Een indicatie kun je aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) voor Wlz of de Wmo voor beschermd wonen.

Over de locatie

In het dorp ‘s-Gravendeel ligt Cavent Vlashof. Deze locatie ligt midden in een rustige woonwijk en bestaat uit kamers en appartementen die verdeeld zijn over twee woonlagen. De appartementen variëren van grote slaapkamer met wc tot volledig appartement met keuken en badkamer.

Er zijn twee woonkamers en keukens voor gezamenlijk gebruik en allerlei andere activiteiten. De maaltijden worden samen gegeten en er kan tv worden gekeken. Dagelijks zijn er op vaste tijden dagbestedingsactiviteiten. Op de locatie zijn mogelijkheden voor aanpassingen, zoals een tillift.

Begeleiding

Het is een thuis voor cliënten van verschillende leeftijden. Veel bewoners hebben, naast persoonlijke ondersteuning, een intensieve lichamelijke zorgvraag. We bieden er veiligheid en nabijheid, maar er is altijd de mogelijkheid om je terug te trekken in je eigen kamer of appartement.

De begeleiding heeft ervaring met mensen met complexe (medische) zorgvragen. Bij specifieke vraagstukken kunnen wij een beroep doen op het expertteam van Cavent. Dit team bestaat uit een psycholoog, een psychiatrisch verpleegkundige en een verpleegkundige. We werken samen met verschillende andere zorgorganisaties en partners in de Hoeksche Waard, waardoor we een groot zorgaanbod kunnen bieden.

Er worden de hele week dagbestedingsacitiviteiten georganiseerd in de huiskamer van Cavent Vlashof.

Activiteiten

Er zijn activiteiten die dagelijks of wekelijks worden georganiseerd. Voor de meeste dingen geldt: je mag meedoen, maar het hoeft niet.

Dagbesteding op locatie

Eigen kamer of appartement

Samen koffie drinken en eten

Individuele ondersteuning

Voorzieningen

  • Aansluitingen voor televisie, vaste telefonie en internet.
  • Twee groepsruimten met keuken.
  • Een lift voor de appartementen op de bovenste verdieping.
  • Wasmachines en drogers voor algemeen gebruik.
  • Een binnentuin.
  • Winkels en bushaltes op loopafstand.

Thuis bij

Cavent Vlashof

Heb je een vraag, wil je kennis maken met Cavent of jezelf aanmelden? We staan je graag te woord.

Of bel 0186-636100