Doe mee aan onderzoek logeerzorg

Logeren en Wonen
  • 17-08-2023
  • Leestijd 1 min.

Delen:

CZ zorgkantoor wil graag de kwaliteit van de gehandicaptenzorg verbeteren. Op dit moment zijn ze bezig met een onderzoek naar de wensen en behoeften voor logeerzorg in de regio Zuid-Hollandse Eilanden. Daarvoor vragen zij de hulp van cliënten en hun ouders en/of vertegenwoordigers, die gebruik (willen) maken van logeren in de Wlz (Wet langdurige zorg). Samen met ervaringsdeskundigen, hebben zij een online vragenlijst opgesteld.

Voor wie?

Je kunt je aanmelden om de vragenlijst in te vullen, als je iemand bent met een Wlz-indicatie voor de gehandicaptenzorg, die gebruik maakt of zou willen maken van logeren. De vragenlijst kan ook door een familielid of naaste worden ingevuld. Het gaat niet om logeren bij ooms, tantes of andere familieleden of vrienden

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd om de vragenlijst in te vullen? Stuur dan een e-mail naar patientenparticipatie@cz.nl, met vermelding van je naam en e-mailadres. In het onderwerp kun je vermelden: deelnemen vragenlijst. In september ontvangen aangemelde deelnemers per e-mail een link naar de vragenlijst.

Privacy en meer informatie

De antwoorden op de vragenlijst worden vertrouwelijk behandeld. Na het invullen kun je ook aangeven of je interesse hebt in een vervolginterview. Meer informatie vind je in de uitleg van CZ die je hieronder kunt downloaden.

Namens CZ zorgkantoor: bedankt voor de medewerking!

Download de uitleg van CZ