Sedgwick doe-dag bij Cavent Buiten

  • 17-05-2023
  • Leestijd 1 min.

Delen:

Sedgwick doe-dag bij Cavent Buiten

Sedgwick is een wereldwijde organisatie die andere bedrijven helpt en adviseert met de afhandeling van schades en claims. Vanuit de vestiging in Rotterdam kwamen er, net als voorgaande jaren, twaalf vrijwilligers van verschillende afdelingen, een hele dag helpen bij Cavent Buiten. Niet op de officiële NL Doet dag, omdat het toen heel hard regende, maar op 12 mei vond de eigen Sedgwick-doe-dag plaats!

Het bedrijf zet mensen op de eerste plaats en kwam ook dit jaar met een enthousiast team. Op vrijwillige basis en met grote inzet gingen ze aan de slag. De dag begon met motregen en bewolking, maar gelukkig brak ineens de zon door en was het prima klusweer.

Verven en schilderen

De vrijwilligers van Sedgwick werkten samen met de deelnemers van Cavent Buiten en gingen aan de slag. Er was al veel voorbereidend werk door de cliënten gedaan, zodat er meters gemaakt konden worden. Het kippenhok heeft een grote schoonmaakbeurt gehad en is daarna opnieuw in de verf gezet. Evenals de schuurdeuren. En het nieuwe tractorhok en de roeiboot zijn geschilderd, waarvan de laatste hemelsblauw.

Voor de inwendige mens was ook goed gezorgd. Er waren bedankkoekjes en cake gebakken door de bakgroep van Cavent Grutto. En als lunch werden er pizza’s gebakken in een pizzabus, die ook erg goed smaakte. Al met een al was het een super geslaagde dag die enthousiast werd afgesloten met: ‘Tot volgend jaar!’ Dankjewel team Sedgwick!